подписка
подписка / netinfo
Ученици започнаха подписка за възстановяването на последния курс по линията Бургас-Каблешково-Ахелой-Слънчев бряг, след като превозвачът „Минибус Експрес Несебър ” спря курса, който се изпълняваше в 21:20 часа. 

„Повечето от нас посещават извънкласни занимания, които обикновено започват след 19:00 часа. Спирането на този курс ограничава правото ни да спортуваме, да развиваме творческите си способности, да живеем активно. ”, смятат младите хора. Сега единствената им алтернатива остава собствен транспорт. Не всички обаче имат тази възможност.

„Трябва да прекъснем школите, в които сме се записали. Не е ли абсурдно десетки деца да се откажат от  танци, карате, кик бокс, плуване, футбол и т.н. заради липса на транспорт”, питат учениците.

Автобусите на „Минибус Експрес Несебър” обслужват ученици от две общини- Поморие и Несебър. Събраните подписи ще бъдат предоставени на Превозвача. Подписката ще бъде внесена и в двете общини, от които учениците се надяват да получат съдействие за възстановяване на курса по линията.