Убийство
Убийство / pixabay

Медмед, който уби мъжа на бившата си съпруга, а нея преби жестоко, се е предал сам, съобщава Gramofona.com. Вчера той е излязъл на шосето между руенските села Рудина и Разбойна, където е и задържан. От деня на убийството на 25 май до вчера нямаше и следа от основния заподозрян за кървавата драма в руенското село Снягово.

Мъжът, който много трудно е приел раздялата с жена си, вече не е издържал да се крие и да е без храна. Още миналия петък той е бил в Разбойна при свои племенници. Засякан е и да бере череши от градината на кметицата на селото.

Във вторник пък Мехмед откраднал хляб от дървари. По непотвърдена информация е прекарал голяма част от времето в местността Гермето.

Местни, които го познават, го описаха като странен. Дълго време е работил в Англия. Оженил се преди години за съпругата си в Шумен. Дошли да живеят в Снягово. Майката на жена му останала там. При едно от скарванията между Мехмед и Айше, жената му се прибрала, а Мехмед тръгнал пеша и вървял два дни, за да стигне при нея в Шумен. Очаква се прокуратурата да поиска постоянен арест за Мехмед.