Тя е самотна
Тя е самотна / netinfo
За кандидат-зетьовете - общинско жилище в ТОП центъра на Бургас
Най-малкият обитател в сградата на община Бургас – златната рибка, специален подарък от екипа на Дарик за рождения ден на кмета Димитър Николов, си търси... половинка. Това сподели самият той в радиоефира. Подопечната му мята перки в сферичен аквариум. Има си всичко, радва се на внимание, но е самотна. И започнала да пълнее, разкри кметът.

Малко е напълняла и трябва да я подложим на диета. Търсим й другарче”, довери Николов. От кметската администрация имат готовност да осигурят на бъдещата двойка и по-просторно „общинско“ жилище в ТОП центъра на Бургас – в кабинета на Николов. Общинските служители предупреждават кандидат-зетьовете, че невестата няма да се мести и категорично остава в най-добрия град за живеене. Защото тук си има и задължения. 

През май Дарик радио командирова малката принцеса в общината с указание да изпълни три желания на кмета. Първото вече е отметнато.

“Когато я срещнах си пожелах да не се случват беди в Бургас. Знаете, в последните години, колко много драматични природни катаклизми се случваха тук - пожари, наводнения, за съжаление със загинали хора. Оттогава, да чукна на дърво, не се е случвало голямо бедствие. Може би златната рибка е причината, знае ли човек…”, каза Димитър Николов.

„Тя ни е необходима и аз не си я давам“, отсече кметът.