Теодора Мудева
Теодора Мудева / Дарик радио
Теди Мудева, Мис България 2018
99866
Теди Мудева, Мис България 2018
  • Теди Мудева, Мис България 2018
Теодора Мудева е на 17 години, състезателка по спортни танци. Възпитаничка е на Английската гимназия в Бургас. Родена е в красивия Сливен, но от няколко години живее със семейството си в морския град. Тя е част от единствената агенция за модели в града, собственост на друга бургаска красавица Ваня Кирова - "Интер Моделс Бургас". Тази година успешната Агенция ще отбележи по грандиозен начин своя 8 рожден ден, а Дарик радио Бургас ще бъде медиен партньор на поредицата от събития. 

Красавицата ще представи страната ни на международния конкурс „Мис Планета“, който ще се проведе догодина в Тайланд. Короната на Мис България 2018-та получи на бляскава церемония от миналогодишната носителка на титлата Тамара Георгиева.  
 

Теодора Мудева
netinfo

„Показах себе си на конкурса. Смятам, че това се хареса, беше оценено. Искам да направя нещо значимо за спорните танци. Важно е децата на българия да спортуват Желанието ми е да популяризирам спортните танци у нас. Те биха били една прекрасна част от страната ни. Красивите не са глупави, искам да оборя това твърдение“, сподели в интервю пред „Дарик“ красавицата.

Чуйте още от нея в звуковия файл: