/ Дарик Бургас
Автомагистрала "Тракия" е затворена от Карнобат до Бургас в двете посоки. Очаква се тя да заработи нормално към обед. Отворени за движение са Петолъчката-Бургас, Миролюбово-Каблешково, както и Ришкият проход. Затворен е Дюлинският проход, трафикът по Айтоския е забранен за камиони над 12 тона.

Участъкът между Варовник и Вълчаново ханче е отворен. Този между Вълчаново ханче и Малина е забранен за движение, заради обилен снеговалеж, силен вятър и снегонавявания. Отсечката между Дюлино и Русокастро функционира, Обзорският проход е затворен за камиони над 12 тона.  Временно е ограничено движението между Каблешково и Бургас.

През изминалата нощ на територията на областта по републиканската пътна мрежа са работили 160 машини, използвани са 365 тона пясък и 475 тона сол. Днешният ден е неучебен за всички училища от общините Айтос, Бургас, Камено, Несебър и Средец. Утре ще бъде така за Карнобат, Малко Търново, Поморие, Созопол и Сунгурларе

На телефон 112 няма подадени сигнали за бедстващи хора.

От електроразпределителното дружество EVN са осигурили два агрегата, с помощта на които е възстановено електричеството в населените места в Малко Търново, които два дни бяха без ток. Работи се за цялостното отстраняване на аварията. Няма информация за други села без ток.

Пристанището и летището са отворени.