Георги Димитров
Георги Димитров
За кръглата си годишнина Георги Димитров с премиера на ,,Да докоснеш мечтата“

Община Бургас и Сдружение ,,Петлите“ представят проекта ,,Да докоснеш мечтата“.  Концерт-спектакълът е по автобиографичната книга на създателя на единствената в страната танцова формация с възпитаници от социални институции - Георги Димитров. Събитието ще се състои под патронажа на Димитър Николов – кмет на Община Бургас на 11 юни от 20:30 часа в "Летен Театър" в Морската градина.

Автобиографичната книга, разказваща за живота на Георги и за сбъднатите мечти на десетки сираци ще бъде представена чрез спектакъл.

В него ще участват  и  деца, които са били част от танцовия екип на „Петлите“, от основаването до момент., Освен тях на сцената ще излязат и специални гости. Това ще бъдат хората, които са помогнали възпитаниците на вече закрития интернат "Ал. Г. Коджакафалията" да се реализират чрез изкуството - журналисти, музиканти, актьори и танцьори, които ще се присъединят към спектакъла.

Всеки, който закупи билет, ще получи книгата на Георги Димитров.

Билети вече се продават на касата на Часовника до Общината в града, на касите на НХК – Бургас, Държавна опера и на тел: 0876676675.