Съдебни експертизи за падналата от 5 етаж московчанка
Съдебни експертизи за падналата от 5 етаж московчанка / снимка, фейсбук

Ще бъде назначена съдебно-медицинска експертиза на падналата, заедно с детето си от петия етаж на сграда в Бургас, Александра Нани.
33-годишната московчанка загина на място при инцидента в късния следобед на 17 март, на ул. "Батак", където е живеела под наем от две години с дъщеря си Алиса.
Сред версиите за трагедията са самоубийство, падане по непредпазливост. В Окръжна прокуратура - Бургас е образувано досъдебно производство по чл. 115 - за убийство. Процедурата е рутинна.
Съпругът на загиналата в Бургас се очаква да пристигне днес от Москва.
След като снощи 3-годишното дете беше оперирано по спешност, днес то е стабилизирано. Все още обаче има риск за живота му. Състоянието на Алиса остава тежко. Тя има фрактура на черепа, контузия на мозъка, на белия дроб, множество счупвания на кости по ръцете и опашната кост.
Междувременно Павел Астахов - пълномощен представител при президента на Руската федерация по правата на човека обеща да помогне в търсенето на роднините на 3-годишната Алиса, пише руският сайт lifenews.ru. Намерението за оказване на помощ съобщава на страницата си в Туитър самият Астахов.
Сайтът разказва накратко историята на Александра Нани.