Строителен работник уби мъж с чук
Строителен работник уби мъж с чук / netinfo

49-годишен зидар от Видин е убил възрастен мъж в Бургас, удряйки го с чук, след което изхвърлил тялото му в гористата местност край квартал Горно Езерово, съобщават от полицията.
Престъплението е било разкрито късно снощи.
84-годишният Георги Георгиев от Черноморец наел за ремонт на апартамента си на улица "Гладстон" в центъра на Бургас Тихомир Трифонов от Видин.
Полицията е установила, че на 2 април Георгиев е тръгнал от Черноморец за Бургас за да провери приключването на ремонта. Но така и не се върнал. Близките му сигнализирали в полицията.
Около 22.00 часа, снощи Тихомир Трифонов е бил извикан от полицията, за да отключи апартамента. При извършената проверка Георгиев не е намерен в жилището.
По-късно, при разпит Трифонов признал пред полицаите, че около 14.00 часа в същия ден той ударил с чук по главата работодателя си. Убил го и откарал трупа му с личния си автомобил в гориста местност край квартал Горно Езерово, където по-късно е намерен. След извършване на убийството 49-годишният мъж се опитал да заличи максимално следите от престъплението в апартамента. Трифонов е арестуван с полицейска заповед за задържане на лице за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на сектор "Криминална полиция" при ОДМВР - Бургас и Първо Районно управление "Полиция" - Бургас.