Уникален празник събра жителите на общината
Уникален празник събра жителите на общината
Слънчев, цветен и атрактивен Гергьовден събра стотици жители и гости на Камено пред сградата на Общината за празника на града. Народни танци, аниматори на кокили забавляваха присъстващите, а водещи на събитието бяха актрисата от филма "Стъклен дом" и "Откраднат живот" Деси Бакърджиева и актьорът от "Комиците" Петьо Шайбата.

камено

Празникът започна с камбанен звън от вече напълно реконструирания храм, водосвет и освещаване на знамената. Домакините не бяха пропуснали и да нагостят присъстващите. Курбан имаше безплатно за всички, а дамите от клуб Майки ГЕРБ бяха приготвили различни кулинарни изкушение, които бяха част от благотворителен базар. Със събраните от него средства ще се подпомогне издигането на бюст паметник на Васил Левски в града. 

камено

Кметът Жельо Вардунски даде начало на забавленията с реч-обзор на събитията от изминалите години и изрази задоволство от обединението и пробуждането на Общината. 

камено

Официални гости на домакините бяха ексминистърът на Околната среда и водите  и кандидат за евродепутат  от партия ГЕРБ Ивелина Василева, народният представител Галя Желязкова, замeстник-областният управител Владимир Крумов и замeстник-председателят на Комисията за финансов надзор Диана Йорданова.

камено