Синдикалисти консултират безплатно работещи и работодатели
Синдикалисти консултират безплатно работещи и работодатели / dariknews.bg/архив

Синдикалисти от КТ "Подкрепа" предлагат експертна помощ и безплатни консултации за работещи и работодатели. Те са свързани с безопасност и здраве при работа, обучение и квалификация, трудови и пенсионно - осигурителни права, пазар на труда и трудово право. От експертната помощ могат да се възползват всички работници и служители, независимо дали са членове на "Подкрепа".

Кампанията се организира в рамките на проект "Подкрепа за достоен труд", който се осъществява с финансовата подкрепа на Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" и ще продължи до декември 2013 година.

Резултатите от кампанията до момента ще бъдат представени в Бургас по време на кръгла маса на тема "Състояние, проблеми, отговорности и предизвикателства на пазара на труда - регион Бургас". Събитието ще се проведе на 21.02.2012 година (вторник) от 10.00 часа в хотел "Аква" в Бургас.

В дискусията ще се включат Иван Костадинов, председател на Регионалния съюз на КТ "Подкрепа" и директорът на Агенцията по заетостта Камелия Лозанова. Поканени да участват в Кръглата маса са представители на Областна и Общинска администрация, НОИ, Инспекция по труда, Регионална служба по заетостта, работодатели, работници и служители.