Сигнал за отвлечена издаде дилър
Сигнал за отвлечена издаде дилър / netinfo

Дилър на дрога се издаде, докато полицията проверява сигнал дали не е отвлякъл момиче, което се оказа неговата приятелка, съобщават от ОДМВР-Бургас.
В петък около 10.55 ч. във Второ Районно управление - Бургас е получено съобщение за инцидент в района на бл. 67 в к-с "Братя Миладинови", при който е отвлечено момичe. Kъм мястото се отправили полицейски служители, които видели, че на задната седалка в лек автомобил „Тойота Карина", с бургаска регистрация, седи 20 годишна бургазлийка. Тя заявила, че й прилошало и е отнесена от приятеля си - Н.К., 19 годишен и приятеля му - И.Т., 19 годишен, и двамата от Бургас, до автомобила. Докато полицаите изяснявали ситуацията и поискали личните документи на младежите за проверка, единият от тях - Н.К. побягнал в посока ул. „Места". Задаръжан е въпреки оказаната съпротива, поради което са използвани физическа сила и белезници, като при извършения личен обиск е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ марихуана.
При извършения оглед на автомобила, собственост на майката на Н.К., са открити и иззети мобилен телефон, електронна везна и остатъци от суха марихуана.
Н.К. е задържан със заповед за полицейско задържане за срок от 24 ч. По случая е образувано бързо полицейско производство.