„Шведска маса” разкри къде е Христо Бисеров
„Шведска маса” разкри къде е Христо Бисеров / колаж: Ангел Иванов
„Шведска маса” разкри къде е Христо Бисеров
68087
„Шведска маса” разкри къде е Христо Бисеров
  • „Шведска маса” разкри къде е Христо Бисеров

И отпочна се първият цял седмоднев от месеца единайсети на годината първа, в която гербератор Леноторезец Първокопник от престола. Тъй чу се нечута вест нечувана затуй, че велможата Христе от рода на Бисеровите изчезнал е вдън гори тилилейски. И още чу се, че тъй внезапно зачезнал, че дори всевиждащото око соколово на болярина Доганий не видяло го где е.

Тъй в почува преголяма людете влезнаха и чудеха се как тъй Христе Бисерний лошавини сторвал е, а никой не знаел за тях толкова години. А из агората тръгна между человеците един трибун народен с име Николай и като се набаречи и настръхна, рече им, че гербераторът искал да го убие и наредил на мрачни асасини да поемат тоз грях връз себе си като го нападнат с огън и с меч.

Смел беше Николай Баречник и неустрашим, затуй известни на хората за козните гербераторски и гербераторът и неговата свита уплашиха се, пък решиха да съдят смелчагата в съда  с дело за 10 000 гроша.

Пък в страната с големина на длан човешка един мавър от страната Алжирия нападна една девица с нож и рани я, пък после избяга. Стражи вдигнаха се да го заловят, но като погониха михаля, отказаха се, но мавърът лошав беше окован от стражи византийски.

И хората почудиха се как тъй един престъпник из цялата страна издирван през границата прехвръкнал е, ама с почудата останаха си и отговор не получиха.

Тъй стигна се до петък и тогаз крава излая, котка изкукурига, куче измяука, риба песен за рибарите запя, а прасе като агне изблея.

Тогаз часове усилни настъпиха, вредом рев, вой и скърцание със зъби настанаха, а родът человечески беше предаден на гибел телесна и погибление духовно.

И започна скверното предаване „Шведска маса”, а двамата му водещи Красимир Калудовсон и Весо Максимовсон слова гнусни занареждаха. Почнаха да се оплакват от интернет услугата на БТК ADSL и общо взето доста критики в ефира замятаха.

Песен нито една дълго не пуснаха, щото тъпо само хлевоустничеха, но накрая дума отвориха за един футболист побойник от отбора „Липа” от село Череша. Оказа се, че вагабонтинът Селман Ферад подгонил да бие съдията на мача срещу „Барселона” Просеник. Затова го наказали с лишаване от права на футболист за една година.

После поздравиха побойника с рап парче на турския хип-хопър Куршун.

По този повод Весо Максимовсон обясни какво е „анадолска русалка”, оказа се, че е същество  от кръста нагоре риба, от кръста надолу мъж.

Последва гръцки рап с име „Трифоназу сагапо”, което некадърният полиглот Калудовсон преведе като „обичам трифазния ток”

В рубриката „Колосални простотии” беше представена сделката „Предлагам поглед в отвъдното за 5 лева”. Оказа се, че погледът бил всъщност книга.

Настъпи и ужасно шизофреничен момент. Максимовсон позвъни от мобилния си телефон, за да поиска включване в предаването и да говори с колегата си Калудовсон. За да не настъпи микрофония, обаждащият се водещ напусна студиото и се запиля някъде навън,  а другарят му швед изплашено говореше нон стоп в ефир. Кретенското изпълнение остави в пълен амок слушателите.

В следващ момент Максимовсон и Калудовсон заговориха за това как у нас се гради имидж, вдига се рейтинг и се става известен.

Ванко Терзиев изрецитира стихотворение, което беше посветил на известните хора. След това взе отношение по въпроса „Къде е Христо Бисеров?” и предположи, че Бисеров вече е бисерна мида с всички морски права и свободи. Не стана ясно дали смята, че изчезналият депутат е на морското дъно или някъде из морето.

След него се обади бат Коста, за да проплаче мъката си, че България станала донор на мозъци. Човекът изрази тъгата си, че г-н Бисеров забил в гората, а бил виден член на партийна фирма за справедливост.

Радо позвъни, за да обясни, че у нас ако няма за какво да те хванат, тогава ставаш известен. После пък обясни, че сред известните политици било пълно със завършени кретени и идиоти, което натъжи двамата водещи.

Бат Коста призова бившата справедлива фирма на Бисеров да обяви фалит, защото нещата вървяли на лошо.

Последва го Римлянина. Той разказа виц за едно тъмно момче, което се оплакало на баба си, че го наричат маймуна, а тя му казала да не вярва на такива обиди, но му разказала ,че когато баща му чул как го обиждали, от възмущение паднал от дървото. Също така имал спомен от общия курс за яхтсмени заедно с Христо Бисеров. Накрая, като новите яхтсмени писали в един списък имена и телефони, само г-н Бисеров нищо не написал. Затова Римлянина предположи, че изчезналият депутат е на яхтата си в открито море.

Думата поиска Ники Синия Трандафор. Той оповести, че се обажда от мина „Плакалница”, откъдето се носел рев на чорбари и на водачът им от село Плоски с прякор Гарсониерата.

И също така предположи, че Христо Бисеров е в любовно гнезденце в ЮАР.

Водещите на предаването извършиха и хуманитарен акт. Те поздравиха слушател, който в същия момент се намираше в бургаска болница с афганистанския рап „Дюння”. Малко преди това същият беше пратил СМС с текст „Слушам ви, в болницата и болките ми се усилват!”

Малко по-късно предаването просто приключи. Но параноичното обаждане на единия водещ до другия и разговорът им в ефир ще остане вечен спомен за кретенизма на шведите.