„Шведска маса” пръска силикон наляво и надясно
„Шведска маса” пръска силикон наляво и надясно / netinfo
„Шведска маса” пръска силикон наляво и надясно
23623
„Шведска маса” пръска силикон наляво и надясно
  • „Шведска маса” пръска силикон наляво и надясно

Това ноемврийско издание на „Шведска маса” докара пуританите и притежателите на строг възрожденски морал до истински ужас. В него се оплетоха в дебилна смес голи гърди, камили, монголски рапъри и акордеони.

Двамата водещи Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон си позволиха да посветят  огромно ефирно време на темата „Защо всички говорят против силикона, но всички искат да го имат, мъжете в ръцете си, а жените в пазвите си?”

И както сами можете да се досетите, близо два часа водещи и слушатели коментираха и обсъждаха гръдни обиколки, сутиени, размери и други такива скверни за възпитаните хора теми.

Първо беше радиоизлъчена монголска поп песен. Онемелите слушатели едва си поеха дъх, когато се изля монголски хип–хоп. Беше ужасно, все едно малоумна камила дъвчеше горещ картоф и пееше.

Точно в този идиотски миг позвъни слушател и призна, че когато е бил бебе, майка му го кърмела и му пеела монголски хип-хоп, а в по-напреднала възраст слушал рап и пред юртата вчесвал камилата си с голям гребен.

Накрая слушателят се представи като партийния секретар на някакъв монголски град.

Докато изтичаха последните акорди от монголската музикална рап ария, звънна друг слушател и благодари за пущането точно на тази песен, защото му излекувала запека.

Но водещите на дебилното предаване „Шведска маса” увеличиха интонационната инквизиция и изпуснаха в ефир отровна песен на индианците навахо, които яздели конете си.

Тогава реагира професор Генчев, който изрази огромното си доволство от излъчването именно на тази песен, защото много го радвала.  Водещите останаха изумени от тоз слушателски  възторг, понеже изпълнителите на парчето предимно мучаха безумен рефрен от типа на „еййейя еяяяаааа, ееййй аааа яяяя”...абе, конска му работа, барем един кон да беше изцивил.

Секунди след като на шведската маса беше поставена за свободна консумация темата „Защо всички говорят против силиконовите бюстове, а всички мечтаят да ги имат /мъжете в ръцете си, а жените в пазвите си/”, моменталически звънна 22 годишната Лили от Карнобат, която сподели, че е студентка в Бургас и има огромен естествен бюст. Притежателката на оригинална гръд изрази мнение, че срещу силикона са онези, които завиждат и припомни, че идеалът по нашите земи е голяма стегната пазва, на която мъжът да се радва и че благодарение на силиконовите гърди много семейства оставали здрави и запазвали онова, което ги свързвало. Дори Лили изведе теорията, че ако Ева Браун беше имала голям бюст, то тогава нейният Адолф нямало да разпали Втората световна война.

Ники Тодоров разясни, че силиконът е голяма необходимост, защото радва окото на мъжете и повдига самочувствието на жените.Той дори припомни, че в един момент и най-стегнатата гръд се превръща в печени чушки и затова те трябвало отново да се напълнят.

По темата беше проведено и проучване на общественото мнение, като обществената поръчка за мониторинга беше спечелена от агенция „Станчу енълайзинг енд тъпанинг”. Беше установено, че 87% от участниците във фокус групите смятат, че силиконът и чалгата са в тясна зависимост, 95% от мъжете одобряват имплантите в предниците и задниците на жените, но само 4% са готови да платят за това, 93% от младите жени са „за”, а 99% от по-улегналите жени определят това като пълни глупости, 2% от анкетираните, пък призовават мъжете да си купят силиконови кукли  и да си ги масажират, а 3% от участниците в допитването признават, че обичат чесън и тайно пият уиски със салата от кисело зеле.

Ники Константинов посвети стихове на темата:

Нова чалга мода

Измисли женската природа

Всяка мутрафонка

С пазва силиконка.

Накрая Радостин Русев охлади ентусиазма на всички кандидат-силиконки, като обясни, че от суха паста торта „парфе” не става и че само жени с ментални увреждания си поставят силиконови подплънки.

През цялото време се изливаше монголски хип-хоп, но накрая разпищолените водещи излъчиха в ефир гнусното парче „Цигла у зиду”, което се оказа кавърверсия на „Тухла в стената” на Пинк Флойд в изпълнение на пиян като кирка сръбски акордеонист. Същият психопат сля кавъра с умопомрачителен такъв на „Параноид” на Бляк Сабат.

Цялото това тържество на идиотизма все пак свърши.

Страшната картина на непоправимо ментално увреденото предаване – в звуковия файл под ужасната снимка