„Шведска маса” отрови слушателите с японска чалга и гръцки рап
„Шведска маса” отрови слушателите с японска чалга и гръцки рап / netinfo
„Шведска маса” отрови слушателите с японска чалга и гръцки рап
22391
„Шведска маса” отрови слушателите с японска чалга и гръцки рап
  • „Шведска маса” отрови слушателите с японска чалга и гръцки рап

За пореден път „Шведска маса" обля с леденостудения душ на неистовия идиотизъм всичките свои дванадесет слушатели. Още от самото начало се оказа, че в туй Божие утро, водещият ще бъде само един, Веселин Максимовсон. Красимир Калудовсон бил отпрашил на семейно празненство, по случай десетгодишнината от своя брак.

Това се превърна в повод видиотеният и разхайтен водещ да пуска тъпи и неуместни шеги по повод брак, семейство, ритуална зала, венчални пръстени и хвърляне на букети. Липсата на Калудовсон, поради семейно тържество, позволи на лукавия Максимовсон да обяви за основно меню на масата: „Трябва ли хората да сключват брак? Нужен ли е подпис, за да живеят двама души заедно?"

Разбира се, на воплите на налудничавия швед не се върза почти никой, още повече, че от началото на шведското мероприятие, върху горките слушатели се изля ужасяващ вой на японски. Докато изплюваха своите закуски и сутрешно кафе, наглецът довърши изтръпналите от ужас хора с песен на гръцкия рапър „Актив Мембър". Понеже гръцкият рап звучи по-ужасно от френски метъл, се обадиха само двама героични слушатели.

Ники Константинов изрецитира невероятно стихотворение за брака и издигна лозунг към всеки мъж да си вземе жена от сой. Радостин Русев се обади, за да разясни на тъповатия водещ какво означава „професионален триконечен оверлог обрезвач". Опортюнистът Максимовсон веднага се подмаза на героите, като ги премира с козметичен комплект от Рефан.

В 21- вата серия на умопомрачителната сага „Непресъхващо лове", Стамат и Хортензия изобщо не стигнаха до брак, а напротив, ходиха на философска сказка по темата, което вбеси Хортензия и тя напусна Стамат след оглушителен скандал. Злите езици говорят, че сериалът бил на приключване и това е предпоследният му епизод.

Противното и досадно ломотене на водещия приключи със сърцераздирателна любовна балада „Мабороши но кутчизуке", на умопомрачителната японска чалга звезда Мики Обата.

Избрано от гръмовната простотия, чуйте в звуковия файл под снимката. Но, на Своя отговорност...