„Шведска маса” дискриминира всичко, що мърда
„Шведска маса” дискриминира всичко, що мърда / колаж: Златина Гайдажиева
„Шведска маса” дискриминира сама себе си
38952
„Шведска маса” дискриминира сама себе си
  • „Шведска маса” дискриминира сама себе си

И зима люта скова земята, колкото една човешка длан. В далечната джамахирийска страна либийска вождът тамошен дела извърши страшни и с гибел заплаши човеците и между тях българи имаше, та за живота им се загрижи Онзи, Що Племето На Сересеите С Флашки Опита Се Да Пребори, Но Не Успя.

И рече самодържецът да пратят държавната сокол-птица да прибере българите от страната либийска, ама разсърди се нещо и нареди да вземат главата административно на първия соколар Коций и взеха му я, пък после самодържецът нещо позамисли се и нареди да върнат главата соколарска коциева и върнаха я.

А от племето на сересеите двама с имена Патрация и Явордачий тайна ужасна разкриха, че бащата на жената на болярина Цветан имоти имал бил толкоз много, че чудно било откъде ги има.

Но на всички вече все едно им беше и сересеите пак не можаха да Го бутнат и рейтингъг Му все тъй натопорчен и висок си остана за радост на момите герберосани.

Тъй в сняг и виелица започна предаването „Шведска маса”, а като истински сили на злото Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон ужасни слова изрекоха. Чу се и песен гнуснава за някой си метъл фермер, който дрезгаво изпя, че издоил кравата и ремонтирал трактора си. Последва отвратно бабешко гъгнене и хъхрене  и стана ясно, че това е песента „Болната годеница” от любимия албум на предаването „Сибирски шамански песни”.

Незнайно защо позвъни слушателят Стоянов, за да попита защо Любен Дилов-син не е в парламента. После обясни на водещите и на слушателите, че това е така, защото не можел да произнася правилно името Цецка Цачева.

Без никаква причина и без никакво предупреждение беше радиоизпуснат Михаил Йончев, който се мъчи, мънка и сумтя някаква налуничава песен.

Това възбуди слушателя критик Стоян, който се обади по телефона и нареди на Максимовсон да спре да дъвче кифлата си с шоколад, защото дъвчел като кравар.

Прочутият критик призна, че е писал текстовете на всички песни на певеца Мазол Михайлов, наричан още странджанския славей.

След това призна, че заради метъл фермера му избягали всички дървеници от къщата.

По повод на музиката се обади старшина Радарски и призова водещите да спрат с идиотските песни, защото шофьорите искали да скачат от мостовете с колите си.

Тъй започна основната тема „Имали дискриминация към жените в България” и първият слушател отновобеше критик Стоян. Той коментира, че при него няма дискриминация, защото той постоянно си сменял жените и сегиз тогиз им биел по един шамар, за да не се чувстват дискриминирани. Мустакатият сексист наруга  водещите и се покри.

Професор Генчев от йога клуб Дъскотна призна, че на 8 март подарява точилка, щипки за пране и посъветва всички да карат ски в Дъскотна.

Слушателят Ники пък обвини жените, че са откраднали „анцунгите” на мъжете, каквото и да означава това, а после допълни, че са откраднали и панталоните. След това определи 8 март като комунистически празник, измислен от комунистката Клара Цеткин.

Според друг слушател пък 8 март бил тест за жените колко могат да пият.

Накрая се обади слушателката Валя и призна, че има дискриминация, но насочена към мъжете.

Последва рубриката музикална катастрофа  на критика Жулиен Думбазов, който анализира песента „Дъждовна обич” на Доника Венкова:

С особено голямо удоволствие днес ще ви представя моята лична номинация за български изпълнител и песен за конкурса Евровизия.

Това е възхитителната другарка Доника Венкова с нейния образцов шлагер „Дъждовна обич”.

„На първо четене, така да се каже, многоуважаемата от мен певица звучи почти като стара котка, която се е задавила с рибя кост, но по този индиректен начин се подсказва за острата необходимост от импровизирана мелиорация, демек напояване чрез дъжд.

Още с първия по-скоро изшепнат отколкото изпят стих

„Във очите облак натежал...от дъжд” се постигат две внушения:

Че пере дъжд, та се къса и че Доника не си е забърсала диоптрите, заради което стъклата са се замъглили и заоблачили.

Метафората „мъката избухна някак изведнъж” е малко не намясто, но на Евровизия и без това никой нищо няма да разбере от песента, така че й е простено.

Със своето неподражаемо хълцукащо хъхрато (хъхрато е всъщност хъхрещо вибрато) Доника помага на слушателите окончателно да проумеят колко е безмислено всичко както и, че България никога няма да спечели конкурса Евровизия.

Образът на мъжа е представен като някакъв страхлив дребнобуржоазен мискинин чрез куплета

"Като гост нечакан ти дойде при мен, пред вратата ми смутен!!!"

"Аз не помня нощ ли беше или ден"

Тук става безпощадно ясно, че певицата хич не вдява за чий дявол се е съгласила да пее тази песен, освен това никой не може да проумее какво е наложило изобщо тази песен да бъде изпята.

Силната емоционалност на Доника Венкова я принуждава да изписка следващата част от песента с някакъв силен фалцет, който не звучи фалшиво, а ужасно женствено, доколкото може да се намери мъж, който да се подпише под твърдението, че Доника Венкова е женствена.

"Чувства разпилени тихо в моя дом кръжат" – изпищява или изпява певицата, ама какво точно означава това, аз лично не се наемам да ви разясня.

Гарантирам, че ако Доника Венкова представя страната ни на Евровизия, ще накара цяла Европа да я коментира, защото такова изпълнение не може да остави никого равнодушен.

И не забравяйте, че когато Доника печелеше конкурси, Ивана и Глория още са носели лигавници.”

Опростачените водещи най-сетне решиха да направят нещо хубаво и отстъпиха мястото си на героите от сериала „Непресъхващо лове”. В поредната част Стамат и Хортензия не правиха секс в Къщата, но не правиха и нищо друго. Заедно с колегите си от риалити шоуто „Парланго –сцена на гредите” водеха снобски разговори по странни теми, но цялата тази претенциозност и предвзетост всъщност беше нещо като димна завеса.

Дори и най-залюхания слушател на сериала разбра, че злият сценарист се готви скоро да въвлече героите в жестоки и страшни за човешкия род изпитания.

По села и по градове започнаха да се приемат залози какво ще се случи в Къщата, кога Гълъб Гълъбов ще пощръклее и ще набие Манекен Манекенов и ще се изпълни ли коварният Манекенов план да въвлече Хортензия, булката Стаматова в сексуални коитусни сцени.

Тъй предаването свърши и никой не съжаляваше за неговия край. А когато стана ясно, че следващата седмица няма да се излъчва, тогава хората се зарадваха безмерно.

Чуйте тъпотата на водещите в звуковия файл под красноречивата снимка