Щура бургаска сватба по линия 211 на градския транспорт
Щура бургаска сватба по линия 211 на градския транспорт / netinfo

Красивата бургазлийка Мая и любовта на живота й Христо избраха нестандартен начин на превоз за сватбата си. Днес младоженците официално се врекоха във вечна любов. Преди да положат подписи в ритуалната зала и да кажат заветното „ДА", влюбената двойка и техните близки пропътуваха две спирки с градския транспорт, съобщава Gramofona.com.
Щурата, но според тях атрактивна идея е на булката Мая и нейната кума. Част от сватбарите, оркестърът и главните лица се качиха от к-с „Меден рудник", откъдето е младоженката. При появата им пътниците се радваха на равно с бъдещото семейство.
За кратко обаче страстите в автобуса се нажежиха. Не заради самата идея и придвижването, а защото контрольорката помоли музикантите да спрат да свирят. Жената поиска всеки пътник да бъде с билет, при което един от сватбарите решително изкара 20 лева и й каза, че плаща двадесет билета. Веднага след това мъжът даде тон отново музиката да свири за булката и младоженеца. В крайна сметка всеки от сватбарите бе надлежно таксуван и получи билетче.
Мая и Христо са заедно от шест години. Тя е на 24 години и работи на Летище-Бургас. Христо и кумът Григор споделиха, че са безработни. Младото семейство с радост заяви, че това не е първата им щура проява. Правили и други нестандартни неща, които обаче останаха в тайна.
Пътуването в 211 бе кратко, но със сигурност запомнящо се не само за Мая и Христо. Само след две спирки веселите и с приповдигнато настроение сватбари слязоха от автобуса в к-в „Комлука". Там своите места в булчинската кола заеха Мая, съпругът й, кума и кумата. С надути клаксони и настроение всички отпрашиха към ритуалната зала.