Сензационно! „Шведска маса” плаща едновременно на протестиращи и на контрапротестиращи!
Сензационно! „Шведска маса” плаща едновременно на протестиращи и на контрапротестиращи! / Дарик Бургас
Сензационно! „Шведска маса” плаща едновременно на протестиращи и на контрапротестиращи!
66486
Сензационно! „Шведска маса” плаща едновременно на протестиращи и на контрапротестиращи!
  • Сензационно! „Шведска маса” плаща едновременно на протестиращи и на контрапротестиращи!

И отпочна се вторият седмоднев на месеца девети от годината, в която Ламя Тройноглава порази всемилостивия гербератор Ленторезец Първокопник и скиптъра и короната тежка взе му. Нотабилите в Разнородното събрание думи хулни изрекоха и в свади влязоха и в разединение преголямо.

А в поднебесната империя далечна самодържецът Орешарий Първи отиде на посещение и покани едни тамошен Крез париците си в страната с големина на човешка длан да вложи. Пък в същата тази държавица малка почти сто дни люде излизаха на площада и  искаха от Орешарий Първи властта да остави, но той дружелюбно отвърна им „Говорете си, не ми пречите” и властта не им даде.

В тези дни усилни един леваций от племето на левицата съвет даде богати крезове по 1 000 000 гроша да дават и тогаз като граждани да се чувстват в страната с големина на човешка длан. И почудиха се мнозина като кой ще да е тоз човек, що 1 000 000 гроша да даде, че в таз държава да остане?

А по същото време человеци от племената сирийски на границата застанаха и искаха вътре да влязат и спорове страшни вдигнаха се да пуснат ли ги или да не ги пуснат. Щото оказа се, че държавата за българин един заплата минимална по 310 гроша дава, а за бежанец сириец по 1200 гроша и мнозина тогаз поискаха като сирийци бежанци в страната малка да живеят

Тъй стигна се до деня пети от седмоднева, дата фатална тринайсета и кокошка излая, крава изкукурига, куче изблея, а силиконът на девицата Николетна на война Валери опротивя и после толкоз знамения и поличби страшни отпочна се предаването „Шведска маса”, в което двамата нечестиви лъжешведи Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон завилняха. Тогаз навред рев, вой и скърцание със зъби чуха се, а родът человечески беше предаден на гибел телесна и погибление духовно.

В началото на първото предаване от новия пети сезон на „Шведска маса” двамата водещи обсъдиха парчето „Цъфнал Герб” в изпълнение на плевенската дива Цеца Цацевич. После се затревожиха за футболен гранд от покрайнините на София, чиито запалянковци заявили, че няма да забравят и няма да простят девети септември. Двамината зълодяи обсъдиха парадокса на това, че феновете на първия ведомствен комунистически отбор са такива антикомунисти. След това продължиха с издевателствата за някакъв разрушен стадион и за някакъв голям руски спонсор, който се бил отказал да спонсорира отбора, чиито футболисти влачили бронзор бюст на другаря Сталин до връх Черни връх. Гадове.

В ефира прозвуча дърта сибирска шаманка, която примлясква близо осем минути химн на старческата сенилност от този студен край. След това слушателят Ники поздрави старта на предаването с мъдрата промисъл „Деветосептемврийски парламентарен привет на всеки селски клозет” и порица водещите, че не говорят нищо за Великия девети септември. Затуй  и не само заради това говореха се и думи безумни и дори направо безмислени, но незнайно защо слушателите слушаха в захлас.

Максимовсон внезапно обяви, че всичкитекавъри н любимата на всички слушатели Стефифешъв били премахнати от интернет, заради недоволство на Вечната Амбър на българската естрада Лили Иванова и съскане, че я окепазявали. Водещите тутакси потънаха в скръб вселенска и глуха непременност.

По някое време Максимовсон и Калудовсон започнаха да дразнят хората с въпроса „Срещу колко лева ще участвате в протест или в контрапротест?” Слушателят Ванко прочете ода за протестите. Ето и цитат:

 

Протестиращ до фонтана ридае.

За какво той си знае.

Как наивно изтърпя гладната стачка,

а сега къде е обещаната пачка

 

После човекът обясни защо протестират в София и защо не протестират в Бургас.

 

Позвъни Борис Борисов и призна, че не разбира това разделение между бургазлии и софиянци. Слушателят призова хората и да протестират, но и да гласуват когато трябва.

 

Радикалният фен на предаването с кодово име Борката, пък, определи протестите като безмислени. Човекът каза, че народ с такива ВИП персони като Мишо Шамара, Митю Пищова и черната Златка е безмислен народ и затова държавата е безмислена. Дори накрая постави диагноза „Сбъркан народ с идиотска история”

 

Бат Коста призна, че разколебал едни протестиращ жител на Смолян. Наговорил му такива неща, че онзи си прибрал плаката. После бургазлията обяви, че е ходил да протестира в 7.30 пред община Бургас, ама нямало никой, т.е бургазлии нямало за какво да протестират.

 

Ники беше категоричен, че само срещу един златен лев от 1939 година ще отиде на протести, а пък после обвини няколко души за преврата срещу Бойко Борисов. Фейсбукърът Александър призна, че ще стане част от протестите, ако му платят 700 лева и осигуровки, а Тодор поиска 150 евро на час, почивка на 30 минути и малко уиски.

 

Друг пък фейсбукър призна, че мрази безплатно и ще протестира безплатно.

 

Накрая двамата водещи обявиха, че в предаването няма награди, няма смисъл и няма читави водещи и затова го разпускат до следващия петък.