Секс оргия в Шведска маса
Секс оргия в Шведска маса / netinfo
Секс оргия в Шведска маса
24098
Секс оргия в Шведска маса
  • Секс оргия в Шведска маса

Последното издание на налудничавото шоу „Шведска маса" възмути бургаските пуритани до дъното на душата им. Заради съдържанието на предаването от пресофиса на синдиката на магистралните масажистки разпространиха декларация, в която се казваше „Максимовсон и Калудовсон нямат срама, срам ни е от тях" .

Производителите на серията еротична козметика „Безсрамни устни" споделиха, че чак червилата в складовете им се изчервили, когато чули какво говорят двамата радиошведсони.

Темата на предаването беше „Какво според вас е нестандартен секс" и питането отприщи най-тъмните черти от човешкия Аз.

Азът на един слушател го подтикна да позвъни и в ефир да сподели, че се оженил за камила, която се превърнала в кукумявка. Шведсоните я поздравиха с бесен монголски хип хоп, в който се пееше в забързан речитатив как един номад от северен квартал на Улан Батор издоил несръчно своята камила и тя го наплюла в лицето, пък той я сритал и тя го сритала и накрая станало такова меле, че дошла полицията и опозицията поискала оставката на местния полицейски шеф. И всичко това заради една тъпа камила в една тъпа песен.

Сексът е като кекса - авторитетно заяви слушателят Ники. След това откровение Максимовсон сподели, че нищо не разбира от кекс, ама сексът нямал тайни за него. Наложи се старият кулинар Калудовсон да обясни на колегата си, че кекс се прави с биене на яйца, въртене, месене, блъскане, изпотяване, запъхтяване и вдигане на температурата, докато бухне. Максимовсон възхитено възкликна, че и той така правел и винаги бухвал без набухватели.

После беше радиоизлъчена драматизацията „Морска читалня", в която възрастни баби четяха на глас любовни романи, в които хората предимно се тресяха от екстаз и ги обливаха горещи вълни и ръцете им правеха едни такива работи, които ...абе, не бяха за разправяне.

Темата за нестандартния секс изнерви един възпитан господин и той позвъни в ефир, за да каже ВАС ДВАМАТА ТРЯБВА ДА ВИ ОБЕСЯТ НА БУРГАСКИЯ ЧАСОВНИК, ЗАЩОТО ИЗМЪЧВАТЕ СТАРИТЕ БАБИ, КАТО ГИ КАРАТЕ ДА ЧЕТАТ ЛЮБОВНИ РОМАНИ И ДА СЕ СЕЩАТ КАКВО СА ПРАВИЛИ НА МЛАДИНИ!!!

На всичко това двамата водещи шведсони отвърнаха с непочтително кикотене, грухтене и цвилене. По този повод последните двама рекламодатели се отказаха да рекламират в предаването, защото то било отблъскващо и от него се интересували само злите сили.

Обади се и слушателят Радостин, за да припомни за един радиоизверг, които пускал в древни времена рубриката „Песни за вашия магнетофон" и по средата на песента подло казвал  „записвате ли, записвайте". Това било всъщност нестандартен секс според него.

Според фейсбукъра Вълчо нестандартен секс бил онзи секс, в който човек не участвал. За това си прозрение беше награден с аромат.

През цялото време Максимовсон радиоизпущаше зловонни музикалности, като връх в тях беше песен на филолози от племето зуни, които настояват за премахване на пълния член от българската граматика.

Двамата радиошведсони се обединиха около мнението, че нито една читава граматичка не би предпочела непълен член пред пълен такъв.

Последва изпълнената със скрити сексуални намеци серия на поредицата „Непресъхващо лове", в която главните герои Стамат и Хортензия продължиха безнадеждната си платонична никоганеизконсумирана любов. Жестокият сценарист отново не позволи хич даже на тез бургаски Ромео и Жулиета да сплетат телата си в чувствен кадаиф.

И така настъпи краят на това предаване.

Шведска маса свърши сред безсрамие и прочие такива греховности.

Чуйте звука от това радиосквернословие там долу, под снимката