Седем души са задържани след смъртта на 6-годишно дете и шофьор в село Прилеп.

Дете загина докато пресича, водачът на автомобила също е починал

Началникът на МВР-Бургас старши комисар Емил Павлов коментира, че вероятно причината за инцидента е внезапното излизане на детето на пътното платно. „Към момента имаме задържани общо седем лица, като три са роднини на детето“, обясни той.

БГНЕС

"В 15:20 часа постъпи сигнал за ПТП между товарен автомобил и пешеходец. Идвайки на място колегите констатират смъртта на 6-годишно дете, като в близост до тялото на детето е имало спрял товарен автомобил. Водачът е бил вътре в камиона без жизнени показатели. Установени са роднини на детето, които след инцидента са нападнали шофьора, нанесли са му побой като тепърва ще се установяват причините за смъртта на водача на товарния автомобил", каза Павлов, предаде кореспондентът на БГНЕС в региона.

БГНЕС


Той подчерта, че тече специализирана полицейска операция с участието на жандармерия. По думите му към настоящия момент няма напрежение.

БГНЕС


„Няма спирачен път. Детето рязко е излязло на пътното платно. След като блъска детето водачът на товарния автомобил спира и роднини, които са празнували в близост до произшествието, са тръгнали да се саморазправят с шофьора“, добави Павлов. 


 



 



 

БГНЕС