Можем да помогнем на Цвете
Можем да помогнем на Цвете
5-годишното момиченце има реални шансове да оздравее. Благотворителното събитие е в НХК
Да помогнем на цвети
101425
Да помогнем на цвети
  • Да помогнем на цвети

Голям концерт ще се състои тази вечер от 18.30 часа в залата на НХК в Бургас. Той е в помощ на малката Цвети, която страда от  Детска цебребрална парализа, но има шанс да бъде оперирана в САЩ и напълно излекувана. Всеки, който закупи билет за събитието, ще даде шанс на семейството й да събере сумата, необходима за операцията от 120 хиляди лева.  
Събитието е организирано от директорката на детската градина, която Цвети посещава и в него ще се включат талантливи деца от Бургас.
5-годишната Цвети от Бургас е умно и хубаво дете. Ако кликнете на фейсбук страницата Цвети събира парички за да бъде като всички, ще се убедите сами.
Тя е емоционално, интелектуално и физически здрава, но има двигателен проблем, който с времето, ако не се вземат мерки, тежко и болезнено за детенцето ще прогресира. Страда от Детска цебребрална парализа, но има реален шанс да бъде напълно излекувана.  Донякъде е медицинско чудо, но важна роля за добрите резултати, изиграват волята й, лекарите терапевти и най-вече любовта на семейството, приятелите, близките й.
Цвети ще може  да се движи самостоятелно и да живее без болка след година, ако в следващите месеци бъде събрана сумата от 120 000 лева за операция в САЩ. 
За хубавите новини зад трудностите и за надеждата за малкото Цвете,  чуйте в звуковия файл  от майката на 5-годишното момиченце, Павлина Байлова:

Ако желаете, можете да дарите още сега на банкова сметка:

УниКредит Булбанк

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG48UNCR70001523488966

Цвети Владимирова Байлова