Румен Кулев е кандидат на РЗС-Несебър за кмет
Румен Кулев е кандидат на РЗС-Несебър за кмет / netinfo
Румен Кулев ще участва на изборите за кмет в Несебър от партия “Ред, Законност и Справедливост”. Днес той обяви официално своята кандидатура и листата кандидати за общински съветници от 16 души.

Румен Кулев Кулев е започнал трудовия си стаж от пиколо в хотел, като е преминал през всички нива на управление в туристическия бизнес. В момента е съсобственик на хотел и ресторант. Завършил е висше образование “Мениджмънт на туризма”, семеен, с 10 годишна дъщеря.

Акцентът в предизборната платформа на Румен Кулев е развитието на туристическия бранш в Несебър, развитие на инфраструктурата с бързи темпове във всички съставни селища на общината и специално внимание върху изтичането на млади и образовани кадри към останалите големи градове в България.

За целта Кулев обяви амбициозна програма по привличане на голям инвеститор от областта на IT технологиите в района, специална политика в областта на образованието и развитие на спортната база. “Ред, Законност и Справедливост” ще участва в предизборната надпревара и с 16 кандидати за общински съветници, по-голямата част от които, млади хора с висше образование.