Дарик
Дарик / Деян Герговски
Пострадалият е в Неврохирургията, ще остане под наблюдение още два дни, съобщиха от болницата
47-годишен полицай от Айтос е пострадал след нападение от роми, съобщиха от магистратурата за Дарик-Бургас. Екшънът се разиграл снощи. Униформеният пристигнал в ромската махала в града, заедно със свой колега, след сигнал за битов скандал между мъж и жена.

Бабата на задържания за побоя на преподавател: Виновен е учителят, той се заяжда

На мястото обаче мъжът посрещнал МВР-служителите с обиди, а след това скочил върху единия полицай и го ударил с неустановен към момента предмет. В схватката се включила и жена му.

Пострадалият е Тодор Т., той е потърсил медицинска помощ. Той е приет в отделението по "Неврохирургия" в Университетската болница за активно лечение в Бургас. "Пациентът е с комоцио. Травмите не са големи. В момента се чувства добре, но ще остане под наблюдение още два дни", уточниха току-що за Дарик-Бургас от здравното заведение. Полицията вече е започнала разследване. Случаят е докладван и на прокуратурата. "Ще има незабавна реакция", съобщиха от магистратурата.

Цяла фамилия се сби с полицаи

От Районна прокуратура – Айтос съобщиха ,че Албена Г. (на 40г.) и Атанас Д. (43г.) са задържани за срок от 72 часа. Предстои държавното обвинение да поиска постоянен арест. Според данните на прокуратурата, Албена е ударила полицая с дървена греда по главата. Атанас също налагал униформения, но с летва, която била заострена в единия си край.