Ревнивец ръга с нож жена
Ревнивец ръга с нож жена / Дарик Бургас
Ревнивец ръга с нож жена
49821
Ревнивец ръга с нож жена
  • Ревнивец ръга с нож жена

Тридесет и една годишната Нели Р. от комплекс „Зорница” беше намушкана с нож в гърба и ръката, но въпреки опасността за живота й беше изписана за домашно лечение по нейна лична молба. Тя живяла преди време на семейни начала с 26- годишния Валентин Стоянов, с който продължавала да поддържа някакви взаимоотношения.

Часове преди трагичния инцидент била с приятелки на заведение и не отговорила на настоятелните му обаждания по мобилния телефон. Това предизвикало агресия у криминално проявения Стоянов и той я причакал пред входа на нейния блок, изтръгвайки телефона от ръцете й. Провел няколко разговора с нейни контакти и допълнително озверял.

Извадил кухненски нож и наръгал тежко няколко пъти бившата си любима. Мъжът е арестуван почти веднага, полицаите установили, че по време на съжителството си с пострадалата, той многократно пребивал нея и шестгодишното й дете. Жената, обаче, нито веднъж не потърсила полицейска закрила.

Извършителят е задържан за 72 часа. Валентин Стоянов извършил нападението при условна присъда за нанасяне на средна телесна повреда, отново с нож, на младеж от Царево.

Чуйте в звуковия файл говорителят на Бургаската полиция Цветелина Рандева