Наркогрупировката бе разбита при акция на антимафиотите. При претърсването в жилищата на заподозрените, полицаите открили кокаин, разпределен на дози и подготвен за пласмент.
Наркогрупировката бе разбита при акция на антимафиотите. При претърсването в жилищата на заподозрените, полицаите открили кокаин, разпределен на дози и подготвен за пласмент. / Снимка: МВР
Четирима от бандата пласирали кокаин на чужденци и богати българи
Четирима дилъри от нова наркогрупировка в "Слънчев бряг" бяха задържани при операция на Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“, а специализираната прокуратура вече им повдигна обвинения за търговия с рискови вещества.  Според събранитедоказателства Станимир К., Атанас П., Радослав М. и Дичко И. действали от януари тази година. От началото на лятото заели и нишата с пласмент на кокаин, като продавали наркотика предимно на чужденци и по-заможни българи в курорта.

Задържаха под стража поляк, издирван за сводничество

При извършени претърсването в жилището на Станимир К. антимафиотите открили 23,44 гр кокаин, разпределени в дози и подготвени за продажба. По-малко количество е намерено у Радослав И.

Митничари иззеха голямо количество дрехи на Дунав мост

С постановления на прокурор от Специализирана прокуратура на трима от задържаните е наложен 72 часов арест. Днес магистратите внесоха искане Специализираният наказателен съд да постанови за трима от групата постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“.

Срещу парична гаранция от 2000 лева на свобода е пуснат единствено Дичко И.