Пускат гореща линия за нередности по морето
Пускат гореща линия за нередности по морето / снимка, топ новини бургас

През целия летен сезон ще продължат проверките по плажовете и курортите за стриктното спазване на концесионните и наемните договори. Това каза в Созопол министърът на туризма Николина Ангелкова. Тя допълни, че ведомството открива денонощна гореща линия, на която ще могат да бъдат подавани сигнали за нередности по В момента се монтират указателните табели с координатите
Министърът направи обиколка из алеите на Слънчев бряг, придружена от представители на туристическия бранш в курорта. Изненадващата инспекция е броени дни, след като Управителният съвет на Съюза на собствениците и представители на министерството и общината взеха решение да се направи анализ на инфраструктурата, да се уточни броят на незаконните обекти и да се набележат конкретни мерки за подобряване имиджа на курорта.
Туристическият бизнес е частен и от вашата инициативност очаквам да произтекат конкретните предложения за положителна промяна в състоянието на алеите и визията на курорта, обърна се министърът на туризма към придружаващите я хотелиери, концесионери и собственици на обекти.