Пролетната мартенска прогноза на Хремавия облак
Пролетната мартенска прогноза на Хремавия облак / netinfo
Прогнозата за времето достига до вас благодарение на усилията на вожда на племето на синоптиците Хремавия облак....

Станал рано вождът, измъкнал се тихо от спалнята , за разлика от друг ден не нахлузил работното облекло, състоящо се от кожени панталони с ресни, кожен елек с ресни, кожен колан, кожени мокасини с ресни и пончо, пък върху главата орлови пера. Вместо това сложил друга премяна....

После се приближил до брачното леговище, но в този момент от там с ужасяващ рев изскочила тъща му Свирепата гризли и изведнъж, както се казва, вратите на ада се отворили и станало страшно...

Но преди разберете какво станало, нека да ви разкажа малко предистория.

Преди няколко дни Хремавия облак бил на покупки в близкото каубойско село. Та, там в бар “Тъжното прасе” споделил с непознат другар по чашка, че се чуди с какво да зарадва жена си и тъща си за месеца на жените март.

Оказало се, че събеседникът му има школа за балет , известна в каубойското село като “Куците тролове”

Та, този куц трол предложил на вожда следното.

Вожде, поръчваш за тъща си еротичен танц, пък за твоята жена се събличаш, вързваш се само с една червенобяла панделка и се оставяш тя да те разопакова. Такъв подарък ще и държи влага цяла година.

Ето какво се случило все пак. Докато вождът се разсъбличал в гардероба сутринта, тъщата Свирепата гризли отишла да поднесе кафе на дъщеря си и съответно жена на вожда Трън в петата....

Добре , ама дъщерята по същото време отишла да занесе подарък на майка си..и щом влязла в покоите на Свирепата гризли оттам изскочили трима полуголи атлетични красавеца от школата за балет “Куците тролове”.

Те започнали да танцуват, да припърхват край нея и Трън в петата естествено запляскала с ръце и се усмихнала до уши. Направо се размекнала и действително усетила появата на влага както бил предрекъл собственикът на еротичната денс формация.

По същото време напълно гол, само с една червено бяла панделка върху една от лицевите части на телесната си география Хремавия облак отворил вратата на спалнята си и се хвърлил върху жената в сумрака.

Вече знаете, че това не била жената, която той очаквал да е, ами съвсем друга жена, която вождът не искал да бъде за нищо на света. Абе, за да не ви обърквам излишно, продължавам по същество. Свирепата гризли изревала мощно и цапнала зет си с някаква тупалка.

Той извикал, тя още повече и станало страшно, на всичкото отгоре панделката му се развързала и той останал абсолютно гол....

Тъщата Свирепата гризли завикала “Помощ..изнасилват ме...и същевременно блъскала по главата зет си с тупалката, пък той съвсем блокирал..., дори не се сетил да извика “Помощ спукват ме от бой”

Тогава в разгара на скандала нахлула и жена му Трън в петата , следвана от трима голи мъже и тъщата ревнала отново “Помощ” и запукала и голите танцьори с тупалката и се понесли нови викове и обвинения...

На помощ се притекъл и племенният шаман Куция бизон, пък след него дошли и още индианци, получил се истински кошмар и крамолическа пропаганда..

Нейсе, накрая нещата се кротнали и равносметката била следната.

Гол Хремав облак един брой със силно насинен задник.

Голи танцьори от балета “Куците тролове” с три броя с насинени задници

Съпруга Трън в петата, опасно влажна, полурадостна от танца на мъжете и ужасно бясна от поведението на съпруга си.

Тъща Свирепата гризли бясна , задъхана и гневна, потна и

ехиден шаман 1 брой плюс хихикащо племе.

Вождът отпратил най-сетне всички навлеци, нахлул в кабинета си, написал декрет, с който забранил еротичните танци за неопределено време, нахлузил си традиционното работно облекло и се запътил към центъра на селото, където с триене на две цепници една в друга запалил огън и ми пратил с димни сигнали прогнозата

Ооо, бледолики!!! Слънчевия реотан ще грее цял ден, облачни бизони ще пасат по небесните савани, ама малко, Оня, Що Духа ще е слаб, а на гости ще ви дойдат 15 от Синовете на Великия термометър.

Аз казах хау!!!