Премиера на Облак Рай”, утре Уорлик гледа Яна Маринова
Премиера на Облак Рай”, утре Уорлик гледа Яна Маринова / Дарик Бургас

Американският посланик Джеймс Уорлик ще присъства в Бургас на театралния дебют на звездата от „Стъклен дом” Яна Маринова. Дипломатът заедно с още 5-ма служители на посолството ще гледат на 21 януари втората премиера на спектъкъла „Облак Рай” по сценичната версия на Богдан Петканин. Информацията потвърди директорът на Бургаския театър Борислав Чакринов.

”От моя страна няма официално отправена покана към посланика, но доколкото знам тя идва от Яна Маринова. Обадиха се и съм запазил 6 места за групата от дипломатическата мисия на 8 ред”, каза Чакринов. За визитата, той е информирал кмета и областния управител на Бургас.

Атрактивната Яна, която играе Елена Атанасова в сериала, ще си партнира заедно с Иван Бърнев и Фахрадин Фахрадинов. Звездното трио ще бъде подсилено от групата  актьори от бургаския театър.

Историята в „Облак Рай” е за хората в един блок в малък руски град. За живот разделен на две и нещата, които си могъл да направиш или не когато си млад. Премиерното представление е тази вечер от 19 ч. в ДТ "Адриана Будевска". Участват още Аглика Бояджиева, Полин Лалова, Стоян Памуков, Асен Лозанов, Тони Минасян и др.

„Яна се справя чудесно не само в киното, но и в театъра”, похвали русокосата дива режисьорът Богдан Петканин. Той сподели, че поставя Иван Бърнев на първо място в личната си класация от български актьори.

Доволен съм, че младите хора от София се сработиха с екипа ни. Добрата енергия ще се усети от публиката”, категоричен бе Чакринов.

Интересът към представлението е изключително голям. Билетите за първите три дати през януари на "Облак рай" вече са изкупени.