Предприемачът Витомир Габровски с приз „Няма различие
Предприемачът Витомир Габровски с приз „Няма различие / netinfo
Почетния приз “Няма различие” за дейности свързани с интеграцията на хората с увреждания тази година получи предприемачът Витомир Габровски. Той е “виновникът” за изграждането на рампа за достъп на хора с увреждания при храм-паметник “Александър Невски” в София.
На коледния бал който се проведе под патронажа на кмета на Бургас Димитър Николов, освен Габровски награди получиха още Вежди Орманов, журналистите Диана Саватева от „24 часа” и Десислава Георгиева от „Морски труд” , Калоян Костов, Ани Младенова - управител на хотел “Аква”, в който се състоя церемонията.
Инициативата се провежда за 4-та година. Организатор е неправителствената организация Център за психологически изследвания,/ЦПИ/ чийто председател Иван Карагьозов отправи благодарности към общинската администрация за новоизградената рампа пред отдела за административно обслужване в сградата на Община Бургас. Миналата година отличието на ЦПИ получи концесионерът  на Северния плаж на Бургас и настоящ общински съветник Ваклин Стойновски.