Предприемачи ще кръстосат бизнес идеи през юли
Предприемачи ще кръстосат бизнес идеи през юли / netinfo

На 8 и 9 юли в Бургас от 10:00 до 17:00 часа в зала 1 на Младежки културен център към Община Бургас ще се проведе Състезание за бизнес идеи. Двудневното безплатно състезание ще подпомогне млади предприемачи от Бургас. Участниците ще имат възможността да развихрят своята креативност и ще работят заедно с ментори за реализиране на своите бизнес идеи.

Програмата включва теми като бизнес, креативност, ще се обменят практически умения и техники за създаване и pitching на успешна презентация. Целта е да се сформират екипи и да се получи оспорвано състезание на идеи. Жури ще обяви трима победители, които ще преминат през 6-модулна програма за предприемачество на CEED Bulgaria.

Инициативата за двудневното състезание е на CEED България, Фондация Start UP и Start It Smart. Гост ментор в Бургас ще е Dominik Wensauer, главен организатор на Startup Weekend Zurich. Събитието е безплатно, е на английски език и се реализира с финансовата подкрепа на Конфедерация Швейцария чрез Фонд за партньорство и експертна помощ по проект "Българо-Швейцарска предприемаческа екосистема", PF 008 -004/17/09/2013. Подсигурени са обедно меню за двата дни, кафе паузи и материали.

За целта подгответе своите бизнес идеи, носете лаптопи и се впуснете в предприемаческия дух. Необходимо е само предварително да сe запишете. Заявка за участие и допълнителна информация може да получите на телефон: 0889851757. Лице за контакти: Надя Ташева - ръководител проекти CEED - България.