Полудял с три ножа вилня в центъра на Бургас
Полудял с три ножа вилня в центъра на Бургас / Дарик Бургас
Полудял с три ножа вилня в центъра на Бургас
55818
Полудял с три ножа вилня в центъра на Бургас
  • Полудял с три ножа вилня в центъра на Бургас

Афектиран от домашна свада мъж намушка младеж в центъра на Бургас. Инцидентът стана в зоомагазина на улица „Калоян” 53. Според очевидци, извършителят първо хвърлил ютия от терасата на кооперация на ъгъла срещу магазина, след което слязъл на улицата, крещейки срещу всички минувачи. Бил въоръжен с нож.

В пристъп на силна ярост той нарязал гумите на паркирано наблизо „Ауди Q7”, собственост на пребиваващ постоянно у нас арменски гражданин. Свидетели твърдят, че първо влязъл в близкия магазин за домашни потреби, откъдето се въоръжил с още два кухненски ножа – за хляб и за месо. С единият от тях намушкал младежа.

Пострадалият е откаран веднага в болницата от собственика на зоомагазина, първоначалните данни, че е тежко ранен, се оказаха неверни, тъй като след нападението той е стоял прав и ходел. Полицията пристигнала за по-малко от минута, точно в момента, когато нападателя мушкал момчето. Той бил обезвреден веднага.

Съсед, живеещ наблизо коментира за Дарик, че извършителят бил често срещан в района, но не потвърди със сигурност дали той живее там или е идвал някому на гости.