/ Веселин Максимов
Цветелина Рандева
99292
Цветелина Рандева
Старши комисар Калоянов
  • Цветелина Рандева
  • Старши комисар Калоянов
Бургаската полиция и жандармерия получиха 73 нови високопроходими автомобила. Колите, марки „Грейт Уол“ и „Фолксваген Тигуан“, са осигурени по механизма за спешна помощ в рамките на механизма за спешна помощ по фонд „Убежище, миграция и интеграция“ и фонд „Вътрешна сигурност“ по рамковото споразумение „Подкрепа за справяне с миграционния натиск по българските външни държавни граници“.
 

нови автомобили
ОД на МВР-Бургас


За Областна дирекция на МВР са разпределени 53, а за Зоналното жандармерийско управление 20 автомобила. Всеки от тях е оборудван със система за автоматично разпознаване на регистрационни номера, като системата сравнява и разпознава резултати със списък от издирвани такива. Във всеки от патрулиращите автомобили има таблет, мобилен термопринтер, механично устройство за принудително спиране на превозни средства и комплект за обезопасяване на местопроизшествия. Церемонията по приемането на новия автопарк на полиция се състоя днес предиобед на Морска гара в Зоната за свободен достъп на Пристанище Бургас.

Чуйте повече подробности от говорителя на полицията Цветелина Рандева и директора на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов