Пиянски екшън в Приморско
Пиянски екшън в Приморско / DarikNews.bg, архив

Двама мъже от Приморско са задържани, а трети е настанен в бургаския отрезвител, защото са обиждали и нападнали полицейски служители.

Тримата са се придвижвали в лек автомобил, шофьора, на който не се е подчинил на стоп палка. По-късно колата е била открита спряна до бар в Приморско. Двама от мъжете не се подчинили на полицейското разпореждане и при опит да им бъдат поставени белезници, оказали яростна съпротива, викали и псували полицейските служители. Те са отведени в Районно управление "Полиция" - Приморско и са задържани със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа.

Шофьорът на колата, който е бил в явно нетрезво състояние викал и обиждал полицаите, които му поискали документ за самоличност. При опит за използване на белезници, той оказал съпротива и започнал да рита вратата на автомобила, нанасяйки й значителни повреди. При отвеждането му в полицейското управление, продължил да се държи агресивно, като с глава счупил стъклото на една от служебните стаи. Образувано е досъдебно производство за хулиганство.