Пияни клиенти на дискотека палят кола на охранител
Пияни клиенти на дискотека палят кола на охранител / netinfo

Среднощна разправия пред дискотека "Флирт" в комплекс "Меден Рудник" завършила с намесата на охраната, доведе да отмъщение от страна на участник с скандала. Той се разиграл около 4.10 часа между клиенти на заведението, употребили алкохол.

Охранителите, баща и син, се втурнали да усмиряват подпийналите младежи. Пред пристигналите полицаи те заявили, че нямат претенции едни към други и само им е била снета самоличността – петима души от Бургас на възраст от 21 до 28 години.

Час по-късно в Четвърто РУ на МВР е получено съобщение за горящ лек автомобил, паркиран на улица "Въстанническа" в "Меден Рудник". Пожарът е потушен от един противопожарен автомобил със седем огнебореци. Констатирано е, че умишленно е подпален автомобил "Фолксваген голф", с бургаска регистрация, собственост на младежът , който заедно с баща си, работят като охранителите в дискотека "Флирт".

След работа по "горещи следи" е констатирано, че извършител на запалването на автомобила е един от почерпените участниците в скандала –24-годишния Н.П. от Бургас, който е задържан за 24 часа.