патриотичен проект
патриотичен проект / netinfo
Турнето на "Аз съм Българка" на Радослав Първанов приключва
Представянето на Национален проект „Аз съм Българка!” в Копривщица събра стотици гости за финал на турнето на изложбата.

Аз съм Българка
netinfo

За събитието специално от Бургас пристигна със семейството си Стефани. Четиринадесет годишната българка, която участва с два сюжета в Национален проект „Аз съм Българка!” – Жеравна и Арбанаси.

Аз съм Българка
netinfo

Най-младата участничка застана гордо с тракийската си носия пред публиката и се просълзи от звуците на родопските гайди, които дадоха старт на изложбата.

Аз съм Българка
netinfo

Залата на „Жив музей” се оказа изключително тясна за да побере желаещите да се запознаят с работата на Радослав Първанов. Камбанен звън и „салюти” ознаменуваха старта на празника, благодарение на местните членове на дружество „Традиция”.

Аз съм Българка
netinfo


Вълнуващо за гостите се оказа и присъствието на моделите, представящи най-красивите кътчета на България и живота на българката през вековете.

Аз съм Българка
netinfo


На представянето присъстваха участничките в сюжетите Стария Пловдив, Махала баба Стана, Жеравна, Арбанаси, Копривщица, Средногорието, Люлките на Християнството в София, Трявна, Перник и Централен военен клуб София.

аз съм българка
netinfo

Облечени в костюмите от снимките те допълниха атмосферата. Авторът определи изложбата като най-успешното представяне до сега на проекта.  "Аз съм Българка" вече премина през две изложби в столицата, едната, от които в НС, „Двореца” Балчик и сега в „Жив музей” Копривщица. Желаещите да разгледат представителната изложба на Национален проект „Аз съм Българка!” могат да го направят до 22 октомври.

аз съм българка
netinfo