ОМК Несебър 2000 обра медалите на регатата в Поморие /СНИМКИ/
ОМК Несебър 2000 обра медалите на регатата в Поморие /СНИМКИ/ / netinfo

ОМК "Несебър 2000" обра златото по време на 17-то издание на регата "Циклон". За пореден път републиканската гордост 15-годишният Владислав Маринов от ОМК "Несебър 2000" застана на чело в престижната надпревара в Поморие, в която се включиха 75 състезатели в клас Optimist, 15 в Laser 4.7, 11 в Laser Radial, осем екипажа в 420 и 11 в Raceboard.
Младият шампион, който тази година влезе в топ 10 на най-добрите български ветроходци на България, отново застана на първо място в генералното класиране в клас Optimist. Освен в отборната надпревара Владислав Маринов грабна първото място и при момчетата, в клас Optimist. При момчетата в младша възраст в същия клас второто място заслужено получи съотборникът му Георги Маноилов. А при момичетата в младша възраст среброто получи Диана Маркова от нсебърския клуб на шампионите.

ОМК "Несебър 2000" обра медалите на регатата в Поморие /СНИМКИ/
netinfo

Блестящ състезател в гонките беше и Иво Тодоров от ОМК Несебър 2000, който грабна златото в Laser Radial при младежите. Той застана на второ място на почетната стълбица в генералното класиране. С преднина и първо място зае Стефани Музакова от ОМСК Циклон.

Общинският клуб на Несебър грабна среброто и в генералното класиане Laser 4.7, където се изяви Димитър Вангелов. Той се окичи със сребро и в клас Laser 4.7, при младежите, а бронзовия медал отиде при Веселин Йовчев, при лазер 4.7 за младежи до 16 години. Екипажът на Николета Петкова/Михаела Александрова от ОМК Несебър 2000 пък се класираха трети в 420.

ОМК "Несебър 2000" обра медалите на регатата в Поморие /СНИМКИ/
netinfo