/ Thinkstock/Getty Images
Община Бургас търси служители за длъжността „Социален асистент“ на новата услуга „Асистентска подкрепа“, извършвана от Домашния социален патронаж. С одобрените кандидати ще бъде сключен трудов договор, а всеки служител ще се грижи за трима потребители на социалната услуга.

Кандидатите могат да подават документи по образец на адрес: гр. Бургас, ул. „Иван Богоров“ № 19, всеки работен ден от 08.30 до 16.30 часа, тел. за връзка: 056 862 332.

Необходими документи за кандидатстване са заявление (по образец), документ за самоличност /за справка/ и копие на документ за придобита образователно-квалификационна степен за завършено основно образование.

Всички документи по образец, които трябва да бъдат подадени, кандидатите могат да изтеглят от сайта на Домашен социален патронаж: https://domashenpatronaj.com/careers

„Асистентска подкрепа“ е специализирана социална услуга, която включва ежедневна почасова подкрепа в домашна среда на лица в надтрудоспособна възраст в невъзможност за самообслужване, които нямат определена по съответния ред степен на намалена работоспособност, деца с трайни увреждания и пълнолетни лица с трайни увреждания с определена чужда помощ.

Специализираната услуга ще се предоставя по настоящ адрес на адрес на потребителите.