От ляво на дясно: Даниела Божинова (Зелените), Ивайло Ляхович (ДСБ), Атанас Атанасов, Момчил Момчилов (БЗНС) и Пламен Пенчев (Да, България)
От ляво на дясно: Даниела Божинова (Зелените), Ивайло Ляхович (ДСБ), Атанас Атанасов, Момчил Момчилов (БЗНС) и Пламен Пенчев (Да, България) / Веселин Максимов
Атанас Атанасов
95667
Атанас Атанасов
  • Атанас Атанасов
„Бургас е място, което е добър модел за новата обединена десница.“ Това обяви днес лидерът на Демократи за силна България Атанас Атанасов. На днешната пресконференция знаково бяха поканени представители и на местните организации на „Да, България“, БЗНС и „Зелените“.

Въпреки, че местните избори са на две години разстояние, работата на новата коалиция за спечелване на вниманието на гражданите ще започне още отсега, каза Атанасов. Той заяви, че обединението вдясно ще продължи с разговори с други политически формации.

Като задължително условие за широк опозиционен съюз ще бъде тяхното виждане, че „са задължителни предсрочни парламентарни избори и спешно прекратяване на авторитарния модел на управление „Борисов“, уточни Атанасов.

Чуйте го в звуковия файл