Недоволните стигнаха до кмета
Недоволните стигнаха до кмета / Веселин Максимов
Недоволните стигнаха до кмета
86395
Недоволните стигнаха до кмета
  • Недоволните стигнаха до кмета

Бургазлиите, протестирали през почивните дни протестираха пред Общината против презастрояването в компплексите, в които живеят, днес се срещнаха с кмета Димитър Николов. Той ги прие в своя кабинет за около два часа и изслуша техните казуси в подробности.

Недоволните изложиха случаите около блок 3А в „Изгрев", бъдещата огромна сграда пред входа на „Флората" в „Лазур", новостроящата се кооперация до училището в „Братя Миладинови", мега кооперацията до блокове 86, 87 и 88 в „Славейков" и блокове 18 и 19 пред „Пиргос".

На срещата присъстваха заместник-кметът по строителството Чанка Коралска, главният архитект Веселина Илиева, секретарят на общината Божидар Кънчев, служители от отдел "Строителство" и репортери от бургаските медии.

Кметът отговори, че на някои от проблемните места има разчети за паркинги и обеща да се запознае в детайли с всеки случай, за да вземе Общината адекватни мерки. Той подчерта, че по повече от проблемите има съдебни дела в ход и трябва да бъдат изчакани техните решения.