Награда за Хлебозавода
Награда за Хлебозавода / netinfo
За първи път общинска фирма печели награда от Бургаската търговско промишлената палата /БТПП/.  Фирма ”Хляб и хлебни изделия” ЕООД  бе отличена в раздела хранително-вкусова промишленост.  По традиция преди всяка Коледа палатата раздава награди за принос в икономическото развитие на града. Тази година критериите, по които се определят успешните фирми в Бургас са съобразени и с изискванията на ЕС за постижения както в икономически така и в социален аспект.

Бургаския хлебозавод успя да се пребори с конкуренцията и в тази много трудна първа европейска година съумя да се позиционира като основен играч на пазара в Бургас и региона. Лично кметът на общината Димитър Николов връчи на управителя на фирмата Пенка Филева наградата - статуетката”Порив” и диплом за постигнатите резултати през годината.

Това е признание за труда на целия колектив на Хлебозавода, каза Пенка Филева. Наградата вдъхва увереност на хората, които работят тук. Независимо от условията на конкуренция и сивата икономика в бранша, ако се подхожда отговорно и с амбиция kъм работата винаги можеш да постигаш успехи, които да ти носят и удовлетворение, смята още Пенка Филева