На „Вашата ваканция” ще е интересно
На „Вашата ваканция” ще е интересно / Пресцентър

Над 60 общини, хотели, неправителствени организации и туроператори от България, Гърция, Турция и Италия ще покажат красиви дестинации, продукти и услуги, по време на тазгодишното туристическо изложение „Вашата ваканция 2014“. Откриването е от 10.30 часа, на 24 април, на сцена „Охлюва” в Морската градина. Ще бъде рпазположена в културен център „Морско казино”.

Университетът в италианския град Саленто, в партньорство с Търговско-промишлената палата на Ксанти ще представи „Пътят към Йерусалим” - Европейски Културен Маршрут по Адриатическо и Черно море. Бургаската регионална туристическа асоциация ще покаже „Магията на древността и красотата на природата от Бургаския залив до Странджа“, „Долината на розите и тракийските царе“.

Туристически район „Поморийски залив и Източна Стара планина” също ще бъдат част от събитията залегнали в програмата на борсата. На откритата сцена „Охлюва“ посетителите ще могат да се насладят на артистичната възстановка „Светилището на Слънцето“, както и на орфическия ритуал за царя жрец Дионис, ще могат да послушат певческите и танцови изпълнения на децата от Общински детски комплекс Бургас и ЦДГ „Детелина“.