На добър час Дарик Югоизток!
На добър час Дарик Югоизток! / Тони Димитрова/ личен архив
На добър час Дарик Югоизток!
85496
На добър час Дарик Югоизток!
  • На добър час Дарик Югоизток!

На добър час Дарик Югоизток! Ние отдавна сме си заслужили тази програма!

С тези думи бургаската певица и актриса Тони Димитрова се обърна към екипа на радиото, който отбеляза старта на новата програма за Югоизточна България с елегантен коктейл в Гранд хотел и СПА Приморец.

„На мен ми е важно да си има темички и за нашия край. Аз наричам Дарик радио „умното радио. Научавам много умни неща от него. Винаги, когато искам да чуя нещо актуално и да науча умен разбор на събитията у нас и по света, слушам Дарик . Понеже съм си българска певица, имам едно желание - в радиоефира да звучи повечко българска музика", каза с усмивка Тони Димитрова.

Пред Дарик тя сподели, че продължава да опознава театъра. Певицата успокои, че не е загърбила музиката и разкри, че работи по нова песен. „Довършвам я. Покрай театъра не ми достига време за записи. Имам обаче доста планувани концерти. Ще пея на българите в Братислава на 1 април. Предстои ми и турне в Централна Европа и Белгия с „Комиците" и още, и още...", допълни Тони.

Тя продължава да жъне успехи на театралната сцена. Към момента се подготвя за ролята си в четвъртата пиеса, за която е получила покана от директора на драматичния театър в Бургас Борислав Чакринов и Йосиф Сърчаджиев .

„Новата ми роля е много цветна. В предната ми беше малко трудно, защото трябваше да играя различни състояния, което за един неактьор е едно доста трудно начинание. Наистина хвърлих много труд за постановката „Диагноза: Едит Пиаф ". Благодарна съм на всички мои приятели актьори, които ме напътстваха. В новата ми роля съм една шантавелка , една сводница. Ще ми се наложи да променя и походката си. Героинята ми говори с думи, които не разбира... Въобще ролята ми е доста шарена", разказа още Тони Димитрова.

Повече от нея чуйте в звуковия файл: