Реформаторите канят бургазлии на чаша кафе
Реформаторите канят бургазлии на чаша кафе / netinfo
Реформаторите ще се срещат бургазлии до 24 март

„Каним всички бургазлии в предизборната ни шатра, за да коментираме на чаша кафе акцентите  в програмата, както  и най-важните теми за тях. В листата ни има доказани имена от всички сфери, затова можем да дискутираме и специализирани теми, свързани със здравеопазване, право, икономика и още много други”, каза водачът на листата на „Реформаторски блок – Глас народен” инж. Костадин Марков при откриването на предизборната шатра на коалицията в близост до Часовника.
Всеки ден, до 24-ти март, бургазлии ще могат да задават своите въпроси към кандидатите за народни представители лично. За да скъсят дистанцията, реформаторите посрещат всеки, интересуващ се от акцентите в програмата им, на чаша кафе.
На откриването на шатрата, която по-скоро е  приемна в сърцето на града, присъства и лидерът на СДС Божидар Лукарски.
„Преди години СДС въведе този похват за контакт с хората, който е един от най-добрите. Отново виждаме новаторство с поканата за чаша кафе. Искам да кажа, че се гордеем с листата си в Бургас”, заяви Божидар Лукарски.
В нея  личат имената на известни лекари, адвокати, инженери и икономисти. Още в първите минути след откриването на шатрата, десетки бургазлии използваха възможността да разговарят с тях.
Коалиция „Реформаторски блок – Глас народен” се явява с N21 в интегралната бюлетина на местните избори.