Ms. Dynamite взривява SPIRIT –а
Ms. Dynamite взривява SPIRIT –а / netinfo

Зад предизвикателния никнейм Ms. Dynamite стои 30-годишната Наоми Арлийн Маклийн от Великобритания, многократна носителка на награди за R&B, хип-хоп и рап.
След множество ко-проекти, между които жестокия хит с Katy B "Lights On", Ms. Dynamite зарадва всички свои фенове с трети албум. Тракове от който тя ще представи в първия ден на най-мащабното музикално събитие в България.

В последния ден на фестивала, веднага след Korn, на главната сцена ще излезе Caspa - едно от имената в дъбстепа, които утвърдиха този стил и го превърнаха в истинска сензация сред меломаните. Съвсем скоро българските фенове станаха свидетели на This is Dubstep, а на SPIRIT of Burgas ще имат удоволствието да се насладят на класическия звук на Caspa, който е сред водещите имена в едноименните компилации.

На 4-ти август Solar Dance Arena ще събере на една сцена безспорно най-любимите в момента диджеи на родните фенове на електронната музика. Към по-рано обявения Mark Knight ще се присъедини холандският му колега Fedde Le Grand.