Всяко дете до 14 години ще влиза безплатно в зоопарка, а празничният дух ще завладее малки и големи
Три празнични коледни дни ще донесат много настроние в бургаския зоопарк.

На 23, 24 и 25 декември се организира празнична програма 🎅🏻🎁🎄 Всяко дете до 14 години ще влиза безплатно в зоопарка.

Зоопарк Бургас

От 10:00 до 17:00 часа всеки ден Дядо Коледа ще раздава лакомства и изненади на всички деца.  На 24 декември ще има коледна томбола. На входа на зоопарка всяко дете ще може да изтегли номер, с който да участва. В 14:00 часа ще бъдат избрани печелившите, съобщиха от зоопарка.

Зоопарк Бургас

На 25 декември от 13:00 часа Дядо Коледа ще раздава коледни подаръци на животните в зоопарка. По време на празничната обиколка ще има и зоо викторина, придружена с подаръци за децата. 

Празнично настроение: Коледният дух завладя животните в бургаския зоопарк (СНИМКИ/ВИДЕО)

Ще бъде организиран конкурс на тема „Зоо Коледа”. Децата могат да донесат коледни рисунки с животни и да ги пуснат в пощенската кутия при Дядо Коледа.

Зоопарк Бургас

На гърба на всяка рисунка трябва да бъдат посочени три имена, възраст и телефон за връзка. Трите най-добри рисунки ще бъдат избрани чрез конкурс във Фейсбук/Инстаграм страницата ни и победителите ще бъдат наградени.

Зоопарк Бургас

Ще бъде организиран конкурс за най-интересна снимка с Дядо Коледа. С белобрадия старец могат да се снимат както деца, така и цели семейства. Публикувайте снимките във фейсбук/инстаграм като отбележите Зоопарк Бургас/Zoo Burgas. Три от най-атрактивните снимки ще бъдат наградени.

Зоопарк Бургас

Ще има и нови интересни кътове за снимки, носещи магията на Коледа. Нови капи плюшени играчки - още по-големи и реалистични е един оригинален подарък за Коледа. Може да ги видите в зоопарка. Най-големите гризачи на планетата са много сладки.

Зоопарк Бургас

Зоопарк Бургас

Зоопарк Бургас

Зоопаркът работи със зимно работно време всеки ден от 08:00 до 17:00 часа.