/ Митница Бургас
Наддаването ще е тайно
Митница Бургас обяви търг с тайно наддаване за продажба на 33 538 литра етилов алкохол с цел преработка. Той е конфискуван от инспекторите в полза на държавата с влезли в сила административнонаказателни производства.

За участие в търга се допускат само лицензирани складодържатели, съгласно ЗАДС, уточняват от митницата.

Продаваният етилов алкохол е обособен в 114 позиции с различно алкохолно съдържание, в наливни количества. Всяка позиция е с отделна начална тръжна цена. За включването в търга се внася депозит в размер на 10% от началната тръжна цена. Общата начална тръжна цена на цялото количество е 8 556,92 лв.

Заявления за участие и писмени ценови предложения могат да се подават в деловодството на Митница Бургас от 16 до 19 април. Разглеждането на постъпилите предложения /оферти/ ще се проведе на 20 април.

Пълната информация за търга е обявена на информационно табло в Митница Бургас, както и в интернет страницата на Агенция „Митници" www.customs.bg в секция Обяви и съобщения » Търгове » Публични продажби.

Това е втора процедура за провеждане на търга, след като на обявената първа процедура през месец март не са се явили кандидати.