Меглена Кунева: Това е радиация!
Меглена Кунева: Това е радиация! / dariknews.bg

Това е радиация. Днес е годишнината от Чернобил. Оттук нататък радиацията ще я дишаме и ще я поглъщаме десетилетия напред. Тези, които говорят по начина, по който чухме, ще се избият един друг”. Така Меглена Кунева, председател на „Движение България на гражданите”,  коментира излезлите резултати от подслушвания със специални разузнавателни средства разговор между Николай Кокинов, Бойко Борисов и Мирослав Найденов.

Лидерът на партията съобщи, че е получила много обаждания от граждани, които са шокирани от нивото на чутото, от това как може да бъде обругаван българският език, от това, че прокурорът казва за прокурори “Нали ти си го избра”. “Народът иска обяснение какво се случва”, категорична бе Кунева като подчерта, че ще продължи да “създава проблеми” на Бойко Борисов.

Тя добави още: “Жалко е политик да черпи самочувствие от скандали. Аз черпя самочувствие от кадърните хора в листите на “Движение България на гражданите” и от хората, с които се срещам - тези, които не са се отказали и които ги е грижа един за друг и за страната”. “Има нужда от реванш на нормалното, което се надявам да се случи на 12-ти май”.