/ Пресцентър
„Да върнем усмивката на едно карнобатско дете“ е мотото на кампанията, около която се обединяват хората от Карнобат. Кампанията си поставя за цел да бъдат събрани средства за лечението на тригодишния Даримир, който води борба от раждането си с детската церебрална парализа.
 
Смелото момче е преминало през много рехабилитация и консултации със специалисти и специалистите му препоръчват вливане на стволови клетки. Изследванията вече са направени, а за да бъде извършена манипулацията в турска клиника, са необходими 19 000 долара.
 
Събирането на сумата е невъзможно за семейството на момчето и затова родителите му и техните приятели се обърнаха със зов за помощ към хората с добри сърца в Карнобат и в цялата страна.

„Да дадем шанс  на Даримир да проходи и да изживее своето детство!!! – е призивът, който те отправиха преди няколко дни. Сумата, събрана за една седмица е 1600 евро в Хелпкарма и 400 лв. в дарителската му сметка!
 
Всеки, който иска и може да помогне на Дарко, може да го направи през ХелпКарма https://helpkarma.com/campaign/da-pomognem-na-darimir-338 или директно в неговата дарителска сметка
 
Bic код UBBS BG SF
номер на сметка BG52UBBS80021068899940
 
титуляр: Даримир Тодоров Славов.