М ГЕРБ раздаде  хиляда мартеници
М ГЕРБ раздаде хиляда мартеници / netinfo

Над 30 членове към младежката структура на ГЕРБ в Бургас зарадваха гражданите на морския град за първи март. Те раздадоха близо хиляда мартеници, като първи в техния списък бе кметът Димитър Николов. Той получи първомартенският символ с пожелание само за слънчеви дни в Община Бургас и благополучие на целия екип от администрацията.

Старт на акция „Мартеница” дадоха областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев и организационният секретар на партията Семир Абумелих точно в 11 часа пред Часовника. Те поздравиха младежите и им пожелаха още много реализирани идеи и за напред.

„Подарявайки един от най-българските символи искаме да пожелаем здраве, благополучие и пролетно настроение на хората”, заяви председателят на МГЕРБ в Бургас Тодор Йосифов.

Освен в центъра, няколко групи раздаваха мартеници и в комплексите “Славейков”, “Меден Рудник” и ”Изгрев”. Минувачите по ул. “Александровска” до “Часовника”, на кръстовището до кафе “Ултра”, пред БСУ, и на входа на Морската градина, също получиха мартеница.