/ Община Поморие
Вълни, пясък, слънце, коктейл, сладолед, разходка и ... Кино под звездите. Не е ли това идеалната рецепта за лятна хармония? Ето защо Община Поморие и София Филм Фест Ви канят на престоящите прожекции в уникалното лятно кино "Яворов", на брега на морето.

Седем фута под кила и пълен напред: Корабът на изкуствата идва в Поморие

На 04 юли - четвъртък, от 21.30 ч.
филмовото лято започва с лентата "Пеле: раждането на една легенда". Зрителите ще си припомнят звездния път на най-великия футболист на всички времена.

На 05 юли - петък, от 21.30 ч. две екстравагантни дами, потеглили на пътешествие с шармантната си кола, ще забавляват публиката с филма "Лудетини“.

На 06 юли, - събота, от 21.30 ч. истината за най-доброто уиски в света ще бъде разкрита чрез „Ангелският дял“.

31 приказни спектакъла в Сцена край морето. Входът е свободен!

На 07 юли - неделя, от 21.30 ч. любовната история на „Дъвка за балончета“ ще ни очарова със спомени от детството, сърдечни тръпки и отрезвяващо настояще.

На 08 юли - понеделник, от 21.30 ч. в „Жена на война“- една история, изтъкана от грижа и обич, ще бъде саботиран завод, замърсяващ околната среда.

На 09 юли - вторник, от 21.30 ч. киноманите ще се срещнат отново с безгрижната свобода на детството в „Проектът „Флорида“ и с неизбежната тегоба на ежедневието, която променя света на възрастните.

На 10 юли - сряда, от 21.30 ч. филмът „Потапяне“ ще покаже силата на любовта, пронизваща две разделени сърца, посветени на своите каузи, но и един на друг, през километри непреодолими препятствия.