„Летя” спечели „Бургас и морето”
„Летя” спечели „Бургас и морето” / netinfo

Песента "Летя" на Силвия Кацарова и Васил Найденов спечели първо място в крайното класиране в конкурса „Бургас и морето". Трето място взеха децата от тийнейджърската формация на Стефан Диомов „Петте сезона" с изпълнението „Танц с вечерния дъжд", силно аплодирано от публиката.

На второ място се класира Боян Михайлов, с, общо взето, безличната песен „До утре". След общо сумиране на гласовете на жури и публика, синът на известната бургаска певица Ваня Костова получи приза за второ място. Разочароващо се представи Николай Манолов с „Как го правиш?" Най-интересното от него беше 20- сантиметров скок от подиума на сцената.

Джазменското парче „Когато мъжете плачат" на бургазлията Бончо Грозев, изпято от Галя Ичеренска, направи впечатление на журито, което го класира на трето място. Двете рок-предложения на бургазлиите от FOUR и БТР (първото класическо хардрок, второто - по „поп") не направиха особено впечатление.

Трите чаровни българки от „Бесараб Проджект" се харесаха на публиката дотолкова, че да заличат впечатлението от Сунай Чалъков, Джина Стоева, Антония Маркова и симпатичните Владо Димов и Кристина Димитрова. „Бургас и морето" има следващо издание! Зависи какви песни ще има.